A 14:25 óráig beérkezett rendelések a következő munkanapon kerülnek kiszállításra. bővebben

A sütőtök őszi hangulatot varázsol az otthonába

Akár kedveli a Halloween ünnepet, akár a Mindenszentek hagyományai szerint él, abban biztosan egyet ért, hogy a tökök kellemes őszi hangulatot árasztanak ebben a zord, esős időszakban.  

 dyne_halloween

Legyen sárga, zöldes vagy klasszikus narancssárga, mind az ősz színeiben pompáznak. A tököket termeszthetjük kizárólag dekorációként. Ha az ősz végén szedjük le és hagyjuk állni pár hétig, amíg megszárad, utána kifényesíthetjük és le lakkozhatjuk. A végeredmény egy stílusos dekoráció lesz, amelyet elhelyezhet bárhol a lakásában, irodájában vagy a kertjében. 

A tököket puha ronggyal fényesítse ki, majd lakkozza le átlátszó lakkal. Kiállíthatja őket nagyság szerint, helyezze a földre vagy asztalra. Az ügyes kezűek szemet, orrot és szájat is vághatnak a tököknek, ezáltal ijesztő vagy kedves arcot varázsolva neki. Helyezzen a belsejébe egy mécsest és kész is a tökéletes Halloween dekoráció!

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés