A 14:25 ÓRÁIG BEÉRKEZETT RENDELÉSEK 1 MUNKANAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA. BŐVEBBEN

Féfi pulóver - A Vőlegény csapata Sziluett

Kód: HOODIE-2-B-S HOODIE-2-C-S HOODIE-2-S-S HOODIE-2-B-M HOODIE-2-C-M HOODIE-2-S-M HOODIE-2-B-L HOODIE-2-C-L HOODIE-2-S-L HOODIE-2-B-XL HOODIE-2-C-XL HOODIE-2-S-XL Kérjük, válasszon változatot
Márka: Personal
15 190 Ft
Kiszállítás 3 munkanapon belül (5 db) Kiszállítás 3 munkanapon belül (5 db) Kiszállítás 3 munkanapon belül (5 db) Kiszállítás 3 munkanapon belül (5 db) Kiszállítás 3 munkanapon belül (5 db) Kiszállítás 3 munkanapon belül (5 db) Kiszállítás 3 munkanapon belül (5 db) Kiszállítás 3 munkanapon belül (5 db) Kiszállítás 3 munkanapon belül (5 db) Kiszállítás 3 munkanapon belül (5 db) Kiszállítás 3 munkanapon belül (5 db) Kiszállítás 3 munkanapon belül (5 db) Kérjük, válasszon változatot
Szín
Méret - felnőtt
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.

Féfi pulóver - A Vőlegény csapata Sziluett

Részletes információ

Termék részletes leírása

Öltözzön fel egy felejthetetlen legénybúcsúra egy exkluzív pulóverbe "A Vőlegény csapata" felirattal. A kiváló minőségű pamutból készült egyedi pulóver nemcsak ruha, hanem örömkiáltás és ünneplés is a nagy nap előtt.

Legyen kreatív, és hagyja, hogy a ruhái beszéljenek Ön helyett! Kápráztasson el mindenkit a legénybúcsún egy egyedi darabbal, amely tükrözi stílusát és örömét.


                                   icon1 (2) Stílusos dizájn  icon1 (1) Minőségi anyag    icon1Eredeti ajándék


 

Egy vicces és eredeti legénybúcsú ruhakollekció eredeti ajándék lesz a vőlegénynek. A pulóver nemcsak stílusos kiegészítő lesz, hanem egy felejthetetlen pillanat emléke is a közeli barátaival az esküvő előtt.

dámska - mikina (3)

 

 

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Nyomtatott férfi pulóverek
Alkalom: Leánybúcsú
Ki számára: Férfi
TOP: Ruházat

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: