A 14:25 ÓRÁIG BEÉRKEZETT RENDELÉSEK 1 MUNKANAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA. BŐVEBBEN
NYÁRI VERSENY. SZEREZD VISSZA A VÁSÁRLÁS ÖSSZEGÉT! 💰 Több infó

Konkurencia előnyök

18 000ft FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

A király tudja, hogy manapság nehéz és a költségek néha elviselhetetlenek, ezért hajlandó azokon osztozni és 18 000ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítást biztosít. 

VÁSÁRLÓI ELÉGEDETTSÉG 

A király eladói csapata hétfőtől péntekig, 8-tól 16 óráig minden kérdését szívesen megválaszolja! Legyen szó a szalvéták méretéről, a kínálatban megtalálható lufik színéről vagy ha megrendelését szeretné lenyomozni, ők mindig szívesen segítenek. Szintén igénybe veheti a telefonos rendelést, tehát ha nincsen számítógép közelben, még ma hívjon bennünket a +36307254169 telefonszámon! 

RAKTÁRON 

Mit értsek ezalatt? A kínálatban megtalálható áruból általában mindig van raktáron, ha mégsem így lenne, a hiányt 3 napon belül pótoljuk.

 PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA 

Tudjuk, hogy a megrendelt áru olykor nem egyezik az elképzeléseivel, ezért az okot figyelmen kívül hagyva, amennyiben az árut a kézbesítéstől számított 14 napon belül hozzánk visszajuttatja, HeliumKing király vásárlóinak 100%-os pénzvisszafizetési garanciát biztosít. Elég ha azt eredeti állapotában hozzánk visszaküldi, a többiről mi gondoskodunk.

AJÁNDÉK A VÁSÁRLÁSHOZ 

A király pártfogóit szeretné megörvendeztetni, ezért 15 000Ft feletti vásárlás esetén azok ajándékot kapnak.

KÖRNYEZETBARÁT ÜZLET 

Maga HeliumKing király is mindig arra törekszik, hogy a környezetünk a lehető legjobb állapotban maradjon. A legfőbb zöld intézkedések, melyeket bevezettünk:

  • Az eladásra kínált áruk több mint 90%-ának esetében újrahasznosított csomagolásokat használunk
  • A küldemények csomagolása során a doboz kitöltéséhez nem használjuk a környezetre veszélyt jelentő buborékfóliát, ehelyett a tevékenységünk során felmaradt kartondobozok papírját alkalmazzuk.

A király mindig zöldebb szeretne lenni, ezért ne habozzon és javaslatait küldje el az info@heliumking.hu e-mail címre.

satisfaction-guarantee