A 14:25 óráig leadott megrendeléseket 1 munkanapon belül kiszállítjuk.bővebben

Konkurencia előnyök

18 000ft FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

A király tudja, hogy manapság nehéz és a költségek néha elviselhetetlenek, ezért hajlandó azokon osztozni és 18 000ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítást biztosít.


 

VÁSÁRLÓI ELÉGEDETTSÉG

 

A király eladói csapata hétfőtől péntekig, 8-tól 16 óráig minden kérdését szívesen megválaszolja! Legyen szó a szalvéták méretéről, a kínálatban megtalálható lufik színéről vagy ha megrendelését szeretné lenyomozni, ők mindig szívesen segítenek. Szintén igénybe veheti a telefonos rendelést, tehát ha nincsen számítógép közelben, még ma hívjon bennünket a +36307254169 telefonszámon!

 


RAKTÁRON

 

Mit értsek ezalatt? A kínálatban megtalálható áruból általában mindig van raktáron, ha mégsem így lenne, a hiányt 3 napon belül pótoljuk.


 

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 

Tudjuk, hogy a megrendelt áru olykor nem egyezik az elképzeléseivel, ezért az okot figyelmen kívül hagyva, amennyiben az árut a kézbesítéstől számított 14 napon belül hozzánk visszajuttatja, HeliumKing király vásárlóinak 100%-os pénzvisszafizetési garanciát biztosít. Elég ha azt eredeti állapotában hozzánk visszaküldi, a többiről mi gondoskodunk.

 


AJÁNDÉK A VÁSÁRLÁSHOZ

 

A király pártfogóit szeretné megörvendeztetni, ezért 15 000Ft feletti vásárlás esetén azok ajándékot kapnak.


KÖRNYEZETBARÁT ÜZLET

 

Maga HeliumKing király is mindig arra törekszik, hogy a környezetünk a lehető legjobb állapotban maradjon. A legfőbb zöld intézkedések, melyeket bevezettünk: az eladásra kínált áruk több mint 90%-ának esetében újrahasznosított csomagolásokat használunk; a küldemények csomagolása során a doboz kitöltéséhez nem használjuk a környezetre veszélyt jelentő buborékfóliát, ehelyett a tevékenységünk során felmaradt kartondobozok papírját alkalmazzuk. A király mindig zöldebb szeretne lenni, ezért ne habozzon és javaslatait küldje el az info@heliumking.hu e-mail címre.

satisfaction-guarantee