A 14:25 ÓRÁIG BEÉRKEZETT RENDELÉSEK 1 MUNKANAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA. BŐVEBBEN

Repülő kívánság lampion - fehér szív

Kód: LAMP3T
Top
Márka: PartyDeco
390 Ft
Raktáron (>200 db)
Várható kézbesítés:
17.6.2024

Repülő kívánság lampion - fehér szív

Részletes információ

Termék részletes leírása

A repülő kívánság lampionok egy romantikus kínai hagyomány tele alázattal, hittel és mágikus hatással.

Repülő kívánság – lampion tele szimbólikus üzenettel és álommal.

 
A repülő kívánság lampionok a meleg levegős ballonok elvén működnek. A termék kicsomagolását követően figyelmesen tanulmányozza át a biztonsági előírásokat.

Tekintettel arra, hogy nyílt lángot használ, maximális óvatossággal kell eljárni. A meleglevegős lampiont 18 évnél fiatalabb személy nem használhatja. A meggyújtást megelőzően a ballont szétrakjuk, összehasonlítjuk a körgyűrűt, melyet megfogunk és mely függőleges vagy vízszintes húzó mozdulattal levegőt hajt a ballonba. A meggyújtás során a lampion teste nam érhet az égőhöz. A legmegfelelőbb, ha a lampiont két személy gyújtja meg. A meggyújtást követően a lampiont addig tartjuk merőlegesen, amíg abban a levegő felmelegszik, mely azt követően a lampiont felrepíti. A ballonokat szélcsendben használják. A lampionokat olyan területen reptessék, ahol azok repülési vonalában nem helyezkednek el épületek, magasfeszültségű oszlopok, stb. A részletes használati utasítás minden lampionhoz mellékelve van.

Gyakori kérdések:

Hol mindenütt reptethetem a kívánság lampionokat?

Szinte bárhol, de maximális körültekintéssel. Kerülje az éghető vagy robbanó anyagok közelében történő reptetést. Ügyeljen arra, hogy a lampion repülési vonalán ne legyenek benzinkutak, magasfeszültségű oszlopok, nagyobb ember tömeg, házak és további akadályok, amik következtében a lampion tüzet okozhatna. Repülő kívánság reptetése repülőterek közelében tilos.

Milyen időjárási feltételek mellett reptethetem a repülő kívánság lampionokat?

Esős időjárás és magas páratartalom (pl. köd) esetén a repülő kívánság reptetése egyáltalán nem lehetséges. A repülő kívánságot csak nyugodt időjárási feltételek mellett reptesse, amikor a szél ereje nem éri el a Beuaufort skála második fokozatát (6 - 11 km / h). Ellenkező esetben a repülő kívánság megsérülhet és égési sérülés vagy tűz keletkezhet. A repülő kívánság reptetését megelőzően ellenőrizze a szél irányát és győződjön meg arról, hogy a repülés vonalában semmilyen akadály, valamint tűz keletkezése szempontjából nagyobb kockázatú terület sem található.

Hogyan kell meggyújtani az égőt a repülő kívánságon?

A repülő kívánságot vegye ki a csomagolásából, gyújtsa meg a kis égőt, amely a bambusz keret közepén van felerősítve. Ha az égő nincsen rögzítve, meggyújtását megelőzően rögzítse azt a kerethez. A repülő kívánság reptetéséhez két személy szükséges. Az egyik személy úgy tartja a repülő kívánságot, hogy annak papír falai ne érintkezzenek az égővel és azok ne éghessenek át, miközben a másik személy pedig meggyújtja az égőt.

A részletes használati utasítás és biztonsági előírás minden repülő kívánság lampionhoz mellékelve van.

Milyen magasra repülnek a kívánság lampionok?

Az égő 3 – 20 percig ég. A termikus feltételektől függően a repülő kívánságok 200 – 500 méter közötti föld feletti magasságot érnek el.

 

- méretei: 37 x 93 x 95cm

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Repülő lampionok - szerencse lampionok
Alkalom: Valentin-nap, Esküvő
Szín: Fehér

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: