A 14:25 ÓRÁIG BEÉRKEZETT RENDELÉSEK 1 MUNKANAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA. BŐVEBBEN

Halloween party

A Halloween party már nem számít különlegességnek hazánkban sem. Egy kiváló lehetőség, hogy jól szórakozzon a barátai vagy a munkatársai körében. Az igazi Halloween partyn elengedhetetlen a jelmez viselése. Nem egyszerű kiválasztani, azt a jelmezt, amely nem csak tökéletesen áll, de feltűnő is. A szexi rendőrlány jelmez vagy a Wonder woman jelmez manapság nagyon felkapott. De a klasszikus Halloween maszkokat is fel lehet dobni pár ügyes trükkel.  

                                

Ötletes kalapok

A kalapok szuper kiegészítők, a segítségükkel egyszerűen és gyorsan varázsolhatnak jelmezt az utolsó pillanatban is. Egy kalap jó választás, mivel rögtön elárulja milyen jelmezbe öltözött. Válasszon tetszés szerint kalóz kalapot vagy akár varázsló kalapot. Azután már csak ki kell választani a hozzáillő ruhát és kész is lett a praktikus és költséghatékony jelmez. 

Nem mindennapi parókák

Nem szükséges tetőtől talpig beöltöznie a Halloween partyra. Sokkal jobban felkelti az érdeklődést, ha valamilyen eredeti jelmezben jelenik meg. Ha nincs ideje vagy ötlete, csak dobjon fel egy parókát. A klasszikus hosszú fekete parókával nem lehet semmit elrontani. Vegyen fel hozzá egy hosszú fekete ruhát, lakkozza a körmeit feketére és indulhat is a legjobb Halloween buliba. Ha valami eredetibbet szeretne válassza az Elvis parókát. De egy afro parókával biztosan az est középpontja lesz. 

                                                                                        

 

Legyen hercegnő a hercegével

A párjával szeretne megjelenni a Halloween buliban, és olyan jelmezt szeretne, amiből rögtön látszik, hogy ez egy összeillő páros? Törekedjen az egyszerűségre. Egy arany királyi korona jó ötlet, ha az utolsó pillanatban kell jelmezt varázsolnia. A szekrényében biztosan talál hozzá megfelelő öltözetet. A páros hölgy tagja pedig illesszen a hajába egy ezüst tiarát, öltözzön egy csinos ruhába és egy Halloween est erejéig máris hercegnővé vált. 

Ötlet: Egy Halloween buli sem valósulhat meg ijesztő menüsor nélkül. Az interneten böngészve rengeteg kreatív sütemény vagy ital receptet és ötletet talál. (18+)