A 14:25 ÓRÁIG BEÉRKEZETT RENDELÉSEK 1 MUNKANAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA. BŐVEBBEN

Halloween jelmezek

Halloween partyra készül és a legjobb jelmezt keresi, amitől mindenki elájul? Nem kell rengeteg pénzt kidobni a méregdrága jelmezek vásárlására vagy kölcsönzésére. Elég, ha kiválasztja a megfelelő maszkot, amiből mindenki rájön kinek a bőrébe bújt. A maszk egy praktikus és kényelmes választás, nem kell egész este a kényelmetlen jelmezekben lennie. A Halloween maszk egy kiváló megoldás, amelyet megőrizhet a következő jelmezbálig, majd ott újra viselheti. 

Ijesztő álarcok

Ha egy őrült partyt terveznek a kollégákkal vagy barátokkal, ahol nem lesz hiány alkoholban, finom ételekben, jó zenében és vidám hangulatban, akkor próbáljon ki valamilyen különleges rémisztő maszkot. Ha egész arcot elfedő maszkot választ meglehet, hogy fel sem ismerik. Jó választás a múmia maszk, de még ijesztőbb hatást kelthet egy rémisztő bohóc, amelyik nem csak a  gyerekeket, de a felnőtteket is megfélemlíti. Választhat akár zombi vagy sikoly maszkot is, amelyek szintén érdekes reakciókat tudnak kiváltani a party vendégeinél. 

                            rs_600x600-190918144415-600-couples-halloween-costume.cl.091819

Állati maszkok

Egy kissé visszafogottabbak az állatokat ábrázoló maszkok. Jó választás, ha a jelmezes bulin gyerekek is részt fognak venni. Nem olyan ijesztők, de annál szórakoztatóbbak. Melyik tetszene jobban? A nyuszi, a farkas vagy a róka?

Elegáns maszkok

Ha nem híve a vad buliknak, akkor rendezzen egy kellemes estét vagy bált a barátai társaságában. Ha az utóbbit választja, akkor meg kell találnia a megfelelő visszafogott jelmezt, amely illik az eseményhez. Lehet, hogy nem lesz könnyű olyan Halloween maszkot találni, ami nem bolondos, de inkább decens, elegáns és egyben vonzó is. Egy hosszú testhezálló fekete vagy piros ruhát kitűnően kiegészíthet egy piros vagy egy fekete csipkés maszk rózsával. Próbálja a kontrasztos megoldást, vagyis fekete ruhához válasszon piros maszkot, ha viszont piros ruhát választ, akkor viseljen fekete maszkot.