A 14:25 ÓRÁIG BEÉRKEZETT RENDELÉSEK 1 MUNKANAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA. BŐVEBBEN

Öltözzön be Halloween alkalmából – jelmezek nők számára

A Halloween már régen nem csak amerikai ünnep. Egyre népszerűbb már hazánkban is. Az éttermek és bárok Halloween partykat rendeznek, a barátok nyaralókban vagy otthon szerveznek jelmezes bulikat, hogy szórakozhassanak. Október 31-én, vagyis Mindenszentek előestéjén ünnepeljük. De mindent biztosan nem tud még erről az ünnepről. Mutatok egy pár lehetőséget hogyan készüljünk a Hallowen partyra, vagyis milyen jelmezbe öltözzünk. Lássuk milyen lehetőségeik vannak a hölgyeknek.

karkulka-heliumking

  

Halloweeni boszorkány

A boszorkány általában egy negatív szereplő a mesékben, aki magányosan él egy erdei viskóban. Azonban egy jól megtervezett jelmeznek köszönhetően akár szexi boszorkává is lehet válni, aki nem csak a férfiak fejét csavarja el, de a nők tekintetét is garantáltan odavonzza. Nem kell feltétlenül hosszú ruhákba burkolóznia, választhat rövidet is. Abban az esetben, ha hosszú ruhát vesz egyszerűen levághatja otthon is, vagy akár tépett hatásút is készíthet, ha kicsit megszaggatja.


                                                             witch

 

Szuperhős egy éjszakára

Biztosan minden pasi ismeri a képregények összes szuperhősnő jelmezét. Ha egy Halloween éjszaka erejéig egy szuperhősnő jelmezébe szeretne bújni, válassza Wonder Woman vagy a Macskanő jelmezt. Jó választás lehet, ha barátnőjével ennek a két szuperhősnőnek a bőrébe bújnak. Ha megfelelő jelmezt választanak a végeredmény rendkívül szexi és lehengerlő lesz. Már csak be kell vetni a női (vonz)erőket és minden férfi tekintet Önökre szegeződik. Fekete bőrszerelésben és fekete tűsarkúban ragyogjon egész éjjel, mint a Macskanő. Wonder Women pedig az elengedhetetlen mini bőrrucijában, hosszú vörös csizmával kiegészítve lesz az est fénypontja, nem csak a férfiak körében.

                                                             hero

Alkalmi katona

Ha biztosra akar menni, válasszon szexi katona jelmezt. A fiúk, nem is értjük miért, imádják a nő és a katonaság kombinációját. Ha el akarja kápráztatni a férfiakat, szerezzen be egy katonanő jelmezt. Ha a szerencsés hosszúlábúak közé tartozik, biztosan a figyelem középpontjába kerül. Próbálja ki a jelmezeket nadrággal vagy miniszoknyával katonai zöld színben. Karcsú derekát hangsúlyozza övvel, bónuszként pedig jól jöhet egy (játék)fegyver. Veszélyes és egyben ellenállhatatlan lesz.