A 14:25 ÓRÁIG BEÉRKEZETT RENDELÉSEK 1 MUNKANAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA. BŐVEBBEN

Öltözzön be Halloween alkalmából – jelmezek férfiak számára

Nemcsak a hölgyeknek, de az uraknak is fel kell készülniük a karneválra vagy a jelmezbálra. Ezért jövünk egy pár érdekes jelmez és álarc ötlettel azok számára, akiknek nincs idejük otthon készíteniük a karneváli jelmezt. Abban az esetben is, ha kész álarcot vesz, még ott van a lehetőség, hogy saját fantáziája szerint feljavítsa. A party jelmezek kialakításánál csak a fantázia szab határt.

dracula

Drakula

Nincs olyan, akit ne érdekelne a történelem egyik legvitatottabb uralkodójának élete. Nevezik úgy is, mint a sötétség ura vagy az ördög szolgája. Szeretne egy karnevál erejéig az egyik leghatalmasabb uralkodó bőrébe bújni? Bújjon a történelem sötét uralkodójának a jelmezébe. Hisz a vérszomjas Drakula minden partyn feltűnést kelt.

Csontváz

Lehet, hogy nem a legeredetibb jelmez, de garantáltan jó választás annak, aki az utolsó pillanatban szeretné beszerezni a jelmezét. Jelmez, amellyel nem lehet mellényúlni, és garantáltan ragyogni fog a tömegben. Ráadásul feljavítható akár egy szombréróval, amely által rögtön „mexikói csontvázzá’’ válik. Ha kezébe vesz egy üveg pálinkát akár „magyar csontváz’’ is lehet Önből.

                                                                                   mexk 

Kalóz

A kalóz jelmez előnye, hogy az egész karnevál ideje alatt magával hordhatja legjobb barátját, vagyis a papagáját. Nem nagy főnyeremény, de a kiszemelt hölgy becserkészésénél nagy segítséget nyújthat, hogy ne érezze magát egyedül. Egy stílusos kalóz, aki bejárta már a tengereket és óceánokat, garantáltan nem hagyja hidegen a női szíveket.

Jelmezek párok számára

A párjával készül jelmezes buliba, és szeretné, ha ezt mindenki látná? Öltözzenek a párjával párok számára kialakított jelmezekbe. A számtalan lehetőséget rejlik bennük, melynek csak a fantázia szab határt. Kiváló kombináció lehet például Batman és a Macskanő, vagy akár Harry Potter és Hermione.

                                                                  Halloween_Harry_Potter_03-hp