A 14:25 ÓRÁIG BEÉRKEZETT RENDELÉSEK 1 MUNKANAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA. BŐVEBBEN

A felejthetetlen lánybúcsú

Elhatározta, hogy belevág, és a hátralévő életét azzal a férfival éli le, aki szanaszét hagyja a lakásban zoknijait, a piszkos tányérokat asztalon és a sörös dobozokat a kanapén? Pár nap van az esküvőig, így itt a lehetőség, hogy egy utolsó fergeteges csajbulit tartsanak a barátnőkkel, ahogy azt az amerikai filmekben szokták az őrült menyasszonyok a koszorúslányaikkal. Az esküvő előtt jönnek képbe azok a legjobb barátnők, akik a legjobb, legvadabb, legőrültebb lánybúcsút tudják összehozni. Az egyik legfontosabb, hogy a leánybúcsún a menyasszony kerüljön a központba!

Személyre szabott leánybúcsú

Ahhoz, hogy egy tökéletes lánybúcsút tudjon szervezni a barátnőjének, ismernie kell a leendő menyasszonyt. Csak akkor tud hozzá illő és neki legjobban tetsző bulit szervezni, ha nagyon jól ismeri őt. Minden ember más, és ez a nőkre százszor érvényes. Míg valaki ágyban töltené a lánybúcsút romantikus filmeket nézve, pezsgőt kortyolgatva eperrel a legjobb barátnői társaságában, addig a másik lehet, hogy élete legvadabb partyján szeretne az asztalon táncolni a szexi pincér sráccal.

                                reasons-to-plan-your-bachelor-party-in-cancun

 

Leánybúcsú a tengerparton

Manapság nagyon népszerűek a tengerparti csajos kirándulások. (Kedvelt helyszín például Malorka) De ha nincs rá lehetőség, látogassanak el a közeli Prága városába, ahol rengeteg szuper szórakozóhely várja a látogatókat, vagy kényeztessék magukat egy wellnes szállodában. Jó ötlet lehet akár egy csajbuli a Tátrában. Leánybúcsún csak egyszer vesz részt a menyasszony az életében (jó esetben), úgyhogy ne legyen hiány jó ételekben, minéségi italokban és teljen fergeteges hangulatban. Nem érdemes spórolni!

Abban az esetben, ha nem szeretnének utazni, akkor foglaljanak szobát egy estére (vagy akár többre) egy lakhelyükhöz közeli szállodában. Fogyasszanak a finom vacsorához jó minőségű bort, majd fizessenek be egy kényeztető masszázsra

 

                                                                        lanybucsu-kulfoldon

 

Otthon az ágyban

Otthon szeretné megünnepelni a szabadsága utolsó napjait a romantikus barátnőivel? Úgy is lehet, csak be kell szerezni egy nagy adag romantikus filmet, behűteni a pezsgőt vagy bort, bekészíteni a finom ételeket, és ahogy az igazi lánybúcsúhoz illik, az elmaradhatatlan édességeket (kiváló választás lehetnek a makaronok). Lakkozzanak körmöket, vigyenek fel bőrápoló maszkokat, peelinget, kényeztessék magukat, ahogy egy igazi csajbulin illik. 

                                                       f6f8709f-fd07-431e-b1fd-d109714c64a3_grande

 

A legőrültebb csajbuli

Biztos látta már hogyan festenek az őrült leánybúcsúk az amerikai filmekben. Miért ne lehetne egy hasonló patyt szervezni? Itt a lehetőség, hogy részt vegyen egy igazi dilis lánybúcsún, ahol tiarát viselhet fátyollal, vállszalag lesz mindenkin, beleértve a menyasszonyt és a koszorús lányokat is. De ne maradjanak le a lufik és a buborékfújók sem. Rugaszkodjanak el a hétköznapoktól, mert ezen a napon semmi sem számít bizarrnak, ami általában annak tűnik. Alapozzanak odahaza jófajta pálinkával és finom ételekkel. Majd beülnek egy limóba, amelyik a legjobb partyra szállítja az őrült csajokat, akik lehet másnap semmire nem fognak emlékezni, de az biztos, hogy életük legütősebb buliján vesznek részt.

 

                                                                  176d1113c243103f3eb1f99a5bed2530