A 14:25 ÓRÁIG BEÉRKEZETT RENDELÉSEK 1 MUNKANAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA. BŐVEBBEN

A tökéletes legénybúcsú

Nem csak a csajoknak, de a pasiknak is fel kell készülniük a házas életre és elbúcsúztatniuk a szabad énjüket. Ha nem is annyira felkapottak a legénybúcsúk, mint a lánybúcsúk, biztosan találkozott már egy- kettővel. A férfiaknak is szükségük van még utoljára kirúgni a hámból, mielőtt feleségül veszik a nőt, aki azontúl mosni, vasalni, főzni fog rá és persze kikiabálni azt is, ami meg sem történt. A legénybúcsún olyan dolgokat tehet meg, ami megbocsájtható hisz ez az utolsó "szabad" buli a házasság előtt. 

Hogyan is képzelik el a fiúk

A férfiaknak általában egyezik az elképzelésük ezzel a nagy estével kapcsolatban. Nem úgy élik meg, mint a nők, nem akasztanak magukra vállszalagokat, nem készülődnek rá már hetekkel a buli előtt. De a legénybúcsúnak is lehet többféle formája. Egy dologban mindegyik megegyezik, az alkoholban (ami leggyakrabban a sör). Ha a barátja számára szeretne legénybúcsút szervezni, először térképezze fel minek is örülne a leendő vőlegény. Nem mindenki társasági lény, nem biztos, hogy annak örülne ha egy kocsmában húsz emberrel körülvéve rendeznék a bulit. 

 

                                       global_shutterstock_774779839

 

Kanbuli az USA-ban

Egy Egyesült Államokbeli buli nagyon ütős lehet, ahol annyi élménnyel gazdagodhatnak, amire legalább életük végéig emlékezni fognak. Igaz, hogy anyagilag elég megterhelő legénybúcsúról lenne szó, de mikor áldozzon magára, ha nem az utolsó szabad buliján. Ha egy hasonlóan menő legénybúcsút szeretne, de ezt nem engedheti meg magának, nem baj! Menjenek el az ismert buli szigetre, Ibizára, vagy akár csak Prágába. Ott is talál rengeteg kiváló szórakozóhelyet, kocsmákat. Sörből garantáltan nem lesz hiány, és élményekből sem!

 

                                             image

 

Otthon a kanapén

Nem nagy durranás egy otthon töltött buli, de a pasik ezeket a nők nélkül töltött bulikat mégis imádják. Tv, foci vagy más sport, amiket nők társaságában át kell kapcsolni, sör, szendvics, kolbász. Ha nyárra időzítik az esküvőt, a legénybúcsút szervezhetik egy grill-party keretén belül is, mert ugye a grill kolbász és sör kiváló párosítás.

 

                                                                               images (1)

 

Igazi bombabuli

Végül is a pasik is szeretik a zsúrokat, discokat vagy a bulikat, ahol jó zene szól, van alkohol és csajok táncolnak körülöttük. Ha kedvelik a társaságot, akkor egy ilyen buli a legjobb választás (persze, csak Las Vegas után). Keressen a környéken egy jó kocsmát vagy szórakozóhelyet (biztosan ismer párat). Kezdjék otthon az alapozást egy jó fajta itallal, majd mutassa meg mindenhol, hogy ez a nap szabadságról szól. Alkohol, zene, Dj, csajok. Ezek azok, amik egy legénybúcsún elengedhetetlenek. 

 

                                     Ibiza-of-India(1)_20171202123848