A 14:25 ÓRÁIG BEÉRKEZETT RENDELÉSEK 1 MUNKANAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA. BŐVEBBEN

Témák, melyek minden fiúnak tetszenek II.

Az első cikkben a fiúk körében legnépszerűbb témákról volt szó. Ebben a cikkben viszont általános, de annál inkább kedvelt, klasszikus, rajzfilmhez nem kötődő téma körökkel fogunk foglalkozni. Ezek a témakörök megfelelnek nagyobb fiúk számára is, akik stílusosan szeretnék megünnepelni a születésnapjukat.  

Kis kalóz ünnepség

A fiúk kiskoruktól kezdve szeretnek kalózosat játszani, a képzeletbeli hajókat kormányozzák, és ismeretlen vizekre hajóznak. A kalóz ünnepség sok lehetőséget rejt magában, ki lehet hozni belőle sok mindent, hogy a kis kalóz elégedett legyen. Manapság nagyon könnyen beszerezhetőek a kalóz motívummal ellátott tárgyak. A helyiséget lehet lufikkal, girlandokkal díszíteni, de ha nagyon eredeti bulit szeretne szerezzen be egy kalózhajó makettet. Akár saját kezűleg is készíthet egyet. Emlékszem egy iskolai farsangra, amikor az egyik osztálytársam kalóznak öltözött és karton lapokból készített kalózhajója is volt. Készíthet kartonból kalóz makettet is, az arcát kivágva kiváló fotókeret lesz belőle a kis kalózok számára. A buli résztvevői számára készíthet kalóz szemfedőt is. Ez a témakör sok lehetőséget rejt magában, egy kis kreativitással és ügyességgel eredetivé varázsolhatja. 

 

                                          f7515c1f7c620b637cdbef3d375ba159 

Ünnepség a dínók korában

Majdnem minden kisfiú gyűjti a kis dinoszauruszokat, nevet ad nekik és órákig képes velük játszani. Biztosan nagyon menő lenne a gyerekek körében egy dínós szülinapi ünnepség. Szerezzen benne dinoszaurusz motívummal ellátott lufikat, girlandokat, terítéket. Szétrakhatja a helyiségben a kis dinoszaurusz figurákat, és kitalálhatnak különböző féle dínós játékokat vagy versenyeket. Hasonlóan, mint a kalózos bulinál, itt is készíthet fotókeretet, ami nagy sikert arat majd a kisfiúknál. Ha előveszi kreativitását az egész helyiséget berendezni úgy mintha csak a dinoszauruszok korában lennénk, a lehetőségeknek csak a fantázia szab határt. A dinoszauruszos tortát pedig tálalja dínós tányérokon. 

 

                                                       6d402aec0207d6d0a6ca802fc86471b7