A 14:25 ÓRÁIG BEÉRKEZETT RENDELÉSEK 1 MUNKANAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA. BŐVEBBEN

Témák, melyek minden fiúnak tetszenek I.

Egyre nagyobb trend hazánkban is a gyermek szülinapi buli szervezés valamilyen témakörben. A klasszikus témák mellett megjelennek új trendek is, amik a legújabb rajzfilmekhez köthetőek. Ebben a cikkben ajánlok pár témát, amely segíthet ha éppen a fiának vagy akár a lányának szeretne egy fergeteges szülinapi bulit szervezni, amire biztosan irigykedni fognak a barátai. Mert ugye a gyerekek mindig versengenek kinek van a legújabb játéka, legnagyobb tortája vagy a legtöbb ajándéka.

Örök divat - rajzfilm témák

Pókember ünnepség

Ismer olyan fiút, akinek sosem függött a szobája falán legalább egy Pókember poszter? Én nem. Emlékszem mikor az unokatesóim nem csak a szobájukat, de az egész házat teleragasztgatták Pókemberrel. Talán minden fiú életében van olyan időszak amikor Pókember jelenti számára az elsőszámú példaképet. Ha a kisfia is ilyen Pókember rajongó, akkor lepje meg egy igazi Pókember bulival.

Manapság bármi kapható Pókember témakörben, legyen az szalvéta, műanyag pohár, tányér vagy lufi. Pókember figurával vagy plüssel még hatásosabb lesz a terem díszítése, ahol a kis hősök fognak ünnepelni. Ha nem sikerül találni Pókember motívummal ellátott lufikat, tökéletes lesz az egyszerű kék, piros és fekete lufi.


                                       SpiderMan-Party-DecorationA

 

Verdák ünnepség

A Verdák az a rajzfilm, amely engem is leköt. A család legkisebb tagjaival gyakran megnézzük, és együtt alszunk el (na jó én hamarabb). Minden fiút, de lehet a lányokat is megfogja Villám McQueen és barátainak története. Fussa végig a szalvétákat, műanyag poharakat, tányérokat, lufikat és más dekorációkat Verdák témakörben. Biztosan rengeteg félét talál. Ráadásul ha egy McQueenes ágyneművel, pizsamával vagy táskával lepi meg az ünnepeltet, az öröm garantált (nálunk is nagy sikere volt). 

 

                              Cartoon-Disney-Lightning-McQueen-Cars-Birthday-Party-Decorations-Kids-Cups-Plates-Baby-Shower-Disposable-Tableware-Supplies         

 

Repcsik ünnepség

A Repcsik rajzfilmmel először akkor találkoztam, mikor szülinapi ünnepséget akartunk szervezni. Egy tökéletes bulit szerettünk volna így mi felnőttek leültünk és megnéztük a mesét. Nagyon hasonlít a Verdák rajzfilmre. Nemtudom a lányok körében mennyire felkapott, de a fiúkat megvette. Így biztosan örömet szerez nekik egy ebben a témakörben rendezett buli. Ha a főhős, Rozsdás köszön vissza a dekorációról, biztosan minden kis rajongónak megdobban a szíve. Manapság bármilyen fajta dekorációs elem beszerezhető ebben a témakörben. Próbáljon keresgélni az ajándékok között is ebben a témakörben, biztosan nagy sikere lesz.  

 

                                  83a19cc54343142f3c74c0dd4670bac4