A 14:25 ÓRÁIG BEÉRKEZETT RENDELÉSEK 1 MUNKANAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA. BŐVEBBEN

Témák, melyek minden lánynak tetszenek II.

Rengeteg témakör közül válogathatunk, ha kislányunk számára szeretnénk szülinapi bulit szervezni. Éppen ezért készítettem még egy cikket a kislányos témákról, hogy könnyebb legyen a válogatás. 

Szülinapi buli Szofia hercegnővel

A kislányok egyik nagy kedvence a Szofia hercegnő című rajzfilm sorozat. Minden kislány szeretne legalább egy napra hercegnővé válni. Váltsuk valóra ezt az álmát a szülinapja alkalmából. A Szofia hercegnő témakörben rendezett szülinapi buli leginkább a kisebbek számára lenne megfelelő. Kiváló szülinapi ajándék lenne ehhez a bulihoz egy Szofia baba, amelyet a boltok polcain többféle válztozatban megtalálhatunk. Ha több időt szán az ünnepség megszervezésére biztosan talál a kislánya számára Szofia jelmezt is akár, a barátnőinek pedig egy-egy tiarát. Úgy, mint minden témakörben, itt is készülhet fotósarok Szofia hercegnő motívumokkal. A témakörhöz illő játékokat is kitalálhatnak, és persze nem maradhatnak el a lufik, girlandok, tányérok, poharak és Szofia hercegnős torta sem, amelyet minden ügyes cukrász el tud készíteni. 

    Sofia-the-First-Party-Supplies

My Little Pony

Minden kislánynál eljön az az időszak, amikor minden a pónikról szól. Amint betérnek egy játéküzletben rögtön a pónikhoz megy. Ha ráadásul szereti a My Little Pony rajzfilmet, akkor egy ilyen témájú bulival biztosan örömet szerezne neki. A rajzfilmhez nem csak a pónik, de az egyszarvúk is hozzá tartoznak. Minden játékboltban megtalálhatóak az óriási plüss egyszarvúk, amellyekkel nem csak fotózkodni, de jókat játszani is lehet. De figyeljen oda a válogatásnál, mivel minden póninak és egyszarvúnak megvan a maga szuperképessége. Meglepheti kislányát egy ilyen tematikus ajándékkal is. Az egész helyiséget varázslatossá teheti a különböző dekorációknak köszönhetően. Alkosson kis póni házacskákat, amelyekben Ponyville lakói élnek. Lufikkal, girlandokkal, tányérokkal, poharakkal és szalvétákkal még eredetibbé varázsolhatja az ünnepséget. És a My Little Pony torta lenne az igazi meglepetés. 

                                                     ___________