A 14:25 ÓRÁIG BEÉRKEZETT RENDELÉSEK 1 MUNKANAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA. BŐVEBBEN

Témák, melyek minden lánynak tetszenek I.

Témák, melyek minden lánynak tetszenek I.

Ha ünnepséget szervez a kislányának, barátnőjének, unokahúgának vagy ismerősének, rengeteg lehetősége van milyen témájú legyen a születésnapi ünnepség. A kisebbeket más témák érdeklik, mint az idősebbeket, ezért az ünnepelt életkora szerint válassza ki a témát. Győződjön meg róla, hogy a szülinapi zsúr témája érdekli-e a gyermeket, hogy tetszene-e neki a kiválasztott téma.

A téma kiválasztásánál ne feledkezzen meg arról sem, milyen ünnepséget szerveztek a kislánya barátnőjének a szülei. A kislányok nem szeretik ha egyformán vannak felöltözve, így azt sem, ha a zsúrjuk ugyanolyan témájú. Ebben az első leírásban két rajzfilm témát dolgozunk fel, amelyek manapság nagyon közkedveltek a lányok körében, a többségük biztosan a kedvencükre talál.  

Jégvarázs ünnepség (Frozen)

Jégvarázs az elmúlt évek egyik legnézettebb rajzfilmje. Miután a lányok megnézték, Elza vagy Olaf motívummal ellátott tolltartó, táska, póló után vágyakoztak. A Jégvarázs című rajzfilm nem csak a gyermekeket, de a felnőtteket is megszólította. Azonban a párjának ne készítsen bulit, ebben a témakörben. A lányok biztosan örülni fognak, ha a díszítés olyan lesz, mint Arendelle királyságában. Próbáljon kartonból jégcsapokat készíteni, Olafot rajzlapra megrajzolhatja filctollal vagy elkészítheti krepp papírból. Ha ideje engedi és türelme is van hozzá, próbálja úgy megoldani a dekorációt, hogy kislánya barátnői fotózkodhassanak is vele. Megoldhatja úgy Olaf kezét, hogy kartonból kivágja, a lányok pedig odabújnak hozzá, mintha megölelné őket. A szülinapi zsúrról nem hiányozhatnak a poharak, tányérok, lufik, girlandok, szalvéták. Ha egyedi akar lenni, öltöztesse lányát Elza jelmezbe. Az ilyen ünnepség biztos tetszeni fog neki.

 

                                       frozen    olaf

 

Hello Kitty ünnepség

Ha létezik olyan cica, akit mindenki ismer, akkor az Hello Kitty. A kisebb lányok kedvence. Engem még kislány koromban nem ért el ez a Hello Kitty láz, de manapság igazán népszerű. Ha egy felejthetetlen zsúrt szeretne rendezni kislányának, amiért nagyon hálás lesz, akkor válassza ezt a témát. Minden ünneplő vendégnek készíthet Hello Kitty maszkot. Ha szeretné, hogy az ünnepelt különbözzön a vendégektől szerezzen be neki, vagy készítsen teljes jelmezt.Ne feledkezzen meg a lufikról, girlandokról, szalvétákról, tányérokról, poharakról és más dekorációról, ezzel a motívummal, melyek a piacon elérhetőek. Manapság már egy kis igyekezettel könnyedén be tud szerezni Hello Kitty formájú tortát is. Meglehet, hogy több fáradságába kerül, de a gyermeke elégedettsége biztosan kárpótolja.

A következő leírásban további ötletekkel jövök lányoknak való témakörben. Ha az eddigiek közül egyik sem keltette fel az érdeklődését, várja meg a következő leírást az Önnek megfelő témakörről.

 

                                    e69a0fda0f20559051e6b326637aa626   kitty   kitty2