A 14:25 ÓRÁIG BEÉRKEZETT RENDELÉSEK 1 MUNKANAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA. BŐVEBBEN

Készítsen programot kisgyermeke szülinapi ünnepségére - lufis játékok

Ha szervezett már valaha szülinapit bulit gyerekeknek akkor tudja, hogy a jó program nem maradhat el. A kis gyerekek játékosak és ha nincsenek programhoz kötve akkor találgatnak és huncutkodnak. Ezért a tervezett gyerek bulira készülhet akár az alábbi játékokkal és versenyekkel. Valamelyikhez szükség lesz bizonyos segédeszközökre, de a legtöbb játékhoz csak alap dolgok szükségesek, amelyek otthon is megtalálhatóak.

Lufi tánc

A lufi tánc egy olyan játék, amellyel nemcsak a gyerek ünnepségeken találkozni, de kitűnő szórakozás bálokon, esküvőkön vagy karneválokon. Többféle variációja létezik. Az egyik az a fajta lufitánc, amikor a páros mindkét tagja (lehetőleg egyforma magasságúak) a homlokával tartja a lufit, úgy hogy az ne essen le. Nem olyan egyszerű a dolog, mivel úgy kell táncolniuk ritmusra ahogyan a zene szól. Az a pár a győztes, aki a legtovább bírja megtartani. Egy másik variáció, hogy a lufit a pár a lába közé fogja, mégpedig úgy, hogy egyikük a jobb combjával a másik bal combjához fogja, vagyis egymáshoz oldalt állnak. Ismét ritmusra kell táncolni, és az győz, aki a legtovább megtartja a lufit. 

 

                                                                            Balloon Dance

 

Lufi fújás

A lufi fújó versenyekre még az általános iskolai farsangról emlékszem. Mondjuk nekem sosem ment, de imádtam nézni ahogy a társaim kipukkasszák a lufikat és főleg az arcokat ahogy megijednek. Hogy a gyerekek milyen kárörvendőek tudnak lenni. A feladat az, hogy minél gyorsabban felfújják a lufikat. Természetesen a lufik durrannak egymás után, így számítani kell rá, hogy gyorsan fognak fogyni. De ez egy olyan szórakozás, amire egy időre lefoglalja az összes gyereket.

                                         1266

 

Lufi kapkodás

Ez egy ideális szabadtéri játék. Ha a szülinapi bulit a kertben vagy az udvaron szeretnék tartani, akkor próbálják ki, de beltérben is megvalósítható. Készítsen elő minden gyerkőc számára egy vödröt és egy pálcát. Fújják fel a lufikat, de ne héliummal, hogy ne repüljenek. A gyerekek feladata az lesz, hogy a pálca segítségével minél ügyesebben a földön elhelyezett vödörbe tereljék a lufikat. Vigyázat! A gyerekek nem emelhetik fel a vödröket. Minden gyereknek ki van jelölve egy vödör, amibe gyűjtheti a lufikat. Az nyer, akinek leghamarabb sikerül két lufit beterelnie a vödörbe. 

 

                                                                               lufivezetes

 

Lufi parkett

Nemrégen fedeztem fel ezt a játékot. A nagyobb gyerekek számára szórakoztatóbb és viccesebb. Bár nincsen nyertese, de együttműködésre és csapatmunkára buzdítja a résztvevőket. A feladatuk egyszerű. Ritmusra kell táncolniuk, és amellett kipukkasztani az összes lufit, ami a parketten szét van dobálva. Nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. Hagyják őket kicsit szenvedni!

 

                                         AdobeStock_267557983-768x480