A 14:25 ÓRÁIG BEÉRKEZETT RENDELÉSEK 1 MUNKANAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA. BŐVEBBEN

Készítsen programot kisgyermeke szülinapi ünnepségére I.

Szülinapi ünnepséget szervezni gyerekek számára nem piskóta. A kisebb gyerekek játékosabbak, és ha nem akarja, hogy unatkozzanak előre ki kell találni a megfelelő programot. Ha nincs ötlete, ajánlok egy pár szuper játékot és versenyt.

Székfoglaló tánc

A székes tánc egy klasszikus karneváli, báli vagy esküvői játék. A szabályok teljesen egyszerűek, és amellett, hogy egy jó verseny, a gyerekeket megtáncoltatja és kitűnő szórakozást biztosít. Mindenki ismeri a szabályokat, de ha mégsem, akkor összefoglalom.   

A terem közepére, ahol fogják játszani a játékot, helyezzenek székeket egy kört alkotva. A székek száma legyen eggyel kevesebb, mint a játékosok száma. Míg a zene szól a játékosok táncolnak a székek körül. Amikor a zene elhallgat a lehető leggyorsabban le kell ülni a legközelebbi székre. Az, akinek nem jut szék kiesik a játékból. Akkor ér véget a játék, ha a két utolsó résztvevő közül az egyik leül az utolsó székre. Ennél a játéknál figyeljenek oda, hogy a kisebbek ne sérüljenek meg. 

 

                                                                                musical-chairs

 

Házi Twister

A gyerekei is biztosan ismerik a Twister játékot. Ha nem szeretne belefektetni a játék vásárlásába, akkor összekötheti a kellemeset a hasznossal, és hagyja a gyerekeire hogy készítsék el maguk a saját házi Twisterüket. Az interneten keresgélve találhat több képet és leírást arról, hogyan készíthetnek házilag rulettet. Ha nem szeretnének készíteni hozzá, akkor lehet játszani anélkül is. A játéktáblát elkészíthetik rajzlapból vagy kartonból. Vágjanak ki egyforma köröket és hagyja, hogy a gyerekek maguk kifessék filctollal a köröket: pirossal, sárgával, zölddel és kékkel. Mindegyik színből készítsen 6 kört. A gyerekek feladata lesz, hogy a kezeiket és lábaikat helyezzék el a táblán a rulett szerint.     

 

                                                                  two-happy-girls-play-twister-game_212944-293

 

Csokoládé játék

Ezt a játékot olyan segédeszközökkel játszák, amelyeket otthon megtalálnak. Készítsen egy tányérra csokoládét, kést és villát. Körülbelül 3 méterre a csokoládétól helyezzen el kabátot, sapkát, sálat, kesztyűt vagy más ruhadarabokat, amiket a gyerekek felvehetnek. Készítsen el egy dobókockát is. Dobjon először az ünnepelt. A játékos, aki hatost dob a lehető leggyorsabban fel kel, hogy vegye az összes ruhadarabot, el kel mennie a csokoládéhoz, késsel és villával megenni egy darabot belőle, és gyorsan visszamenni, levenni a ruhákat. A többiek addig dobnak a kockával, amíg valaki nem dob hatost. A következő, aki hatost dob fut a csokihoz. A csokoládé helyett lehet játszani szülinapi tortával, sütivel, nutellával vagy más édességgel. A választás csak a fantázián múlik.