A 14:25 ÓRÁIG BEÉRKEZETT RENDELÉSEK 1 MUNKANAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA. BŐVEBBEN

A megfelelő Halloween-ital feldobja a partyt!

Ha Halloween partyt szeretne szervezni, ne feledkezzen meg pár fontos tényezőről. Elengedhetetlen az ijesztő dekoráció, ami rögtön a vendég tudtára adja, hogy egy alaposan előkészített és megszervezett bulira érkeztek. Az ételeket és italokat is hangolhatja a Halloween szellemére.

Az egyik legfontosabb eleme az igazi Halloween partynak az ijesztően kiváló welcome drink. Először is finomnak kell lennie és jó hangulatot kell teremtenie. Ráadásul, ha megfelelően van díszítve és felszolgálva a Halloween party dekorációjaként is szolgálhat.

Ajánlunk figyelmébe egy egyszerű mégis finom ital receptet, amely pár összetevőből áll, azonban kiválóan kiegészíthető apró Halloween dekorációkkal.

Hozzávalók:

  • cseresznye likőr
  • sprite 
  • mandula aroma vagy mandula szörp
  • jég
  • menta 

A pohárba tegyen pár darab jégkockát, amelyet öntsön fel Sprite-tal. Adjon hozzá 15 ml cseresznye likőrt és 5 csepp mandula szörpöt vagy mandula aromát. Dobjon hozzá pár menta levelet.

A tálalásnál használjon dekorációkat, mint például szívószálakat, melyek a Halloweent idézik, kis tököcskéket, pókokat, a többi már csak a fantázián múlik.