A 14:25 ÓRÁIG BEÉRKEZETT RENDELÉSEK 1 MUNKANAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA. BŐVEBBEN

Színesítse az esküvői programot harisnyakötős játékokkal!

Azon felül, hogy a harisnyakötő viselete egy esküvői szokás, amit általában minden menyasszony követ, kiváló szórakozást nyújthat, mivel többféle játék és verseny kapcsolódhat hozzá. Ha fel akarja dobni az esküvő hangulatát a menyasszony és vőlegény számára alkalmas játékokkal, akkor olvasson tovább mivel lehetőségeket kínálunk harisnyakötős játék ötletekre.

pexels-photo-132765

Kihívás a vőlegény számára

A legtöbb esküvői játék, amely a menyasszony és a vőlegény számára megfelel, azt méri fel, mennyire illik össze az ifjú pár, hogyan tudnak együttműködni. Az egyik szórakoztató harisnyakötős játék a harisnyakötő lehúzása. Ezt a feladatot csakis a vőlegény végzi. Elsőre könnyűnek tűnhet, de kicsit sem az, mivel a harisnyakötőt a fogával kell lehúznia, a kezeit semmiképpen nem használhatja. Csak az ifjú páron múlik hogyan tudnak együttműködni, sikerül-e a vőlegénynek megoldani a feladatot. Ezen kívül a játék kiváló szórakozást nyújt, rengeteg nevetést és vidám pillanatot nyújt.

Árverésen a harisnyakötő!

Az egyik legjobb módja a friss házasok esküvőn való pénzszerzésének (például a nászútra vagy új autóra) a menyasszony harisnyakötőjének elárverezése. Ismét a vőlegény kerül a középpontba, aki árverésre bocsájtja a menyasszony harisnyakötőjét. Az ő ügyességétől függ mennyiért fog elkelni a harisnyakötő, de igyekeznie kell a lehető legnagyobb összegre felvinnie az árat. A harisnyakötő nem csak a hűséget jelképezi, de az efféle meggazdagodást is.

A harisnyakötő szerencsét hoz!

Azt szeretné, hogy szerencséje legyen élete végéig? Ajánlja fel a menyasszonynak és a vőlegénynek a harisnyakötő dobást. Ez az egyik változata a csokor illetve a fátyol eldobásának. Az ifjú pár eldönti ki fogja a násznép közé dobni a harisnyakötőt, bár általában a férfi szokta elvégezni. Ha mindketten benne szeretnének lenni, dobhatják együtt is. Annak, aki elkapja, élete végéig szerencsét hoz ez a harisnyakötő. Ha az esküvői csokor mellé a harisnyakötőt is el szeretnék dobni, tegye azt meg a menyasszony, dobja a hajadon barátnői közé. Azt a lányt, aki elkapja, egy év múlva oltárhoz vezetik.