A 14:25 ÓRÁIG BEÉRKEZETT RENDELÉSEK 1 MUNKANAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA. BŐVEBBEN

Elborítják az esküvői előkészületek? Ne feledkezzen meg az esküvői poharakról!

Esküvőt szervezni és előkészíteni nem játék. Sok energiát és időt vesz igénybe. Az apró, szinte láthatatlan részletek is fontosak, mivel azok teszik az esküvő napját egyedivé és felejthetetlenné. Éppen ezért nem szabad megfeledkezni semmiről, hogy végül a nagy napon minden az álmai szerint valósuljon meg. Az egyik ilyen fontos részlet a menyasszony és a vőlegény esküvői pohara. Azelőtt az újdonsült házasok nagy díszes boros poharakból fogyasztották az italaikat, amelyekre a nevüket illetve az esküvő dátumát gravíroztatták. Manapság viszont az esküvői poharak kisebbek és egyszerűbbek, de megmaradtak kedves emlékként.

italian_garden

Poharak mérete 

Az első fontos lépés a megfelelő méret kiválasztása. Választhat fehér vagy vörös boros poharat, vagy akár pezsgős poharat. Ha a hagyományokhoz hűen nagy vörös boros poharakat választ, gravírozással személyre szabhatja. A poharak mérete kizárólag az Ön fantáziáján múlik – bár a jelenlegi trendeket követve a fehér boros illetve a pezsgős pohár a legmegfelelőbb.

big_KONS2-100_06_S

Gravírozás 

A gravírozás az egyik módja, hogy lehet személyre szabni az esküvői poharakat. Gravíroztassa a pohárra a nevét, az esküvő időpontját vagy különböző díszítést.  Általában a jegyesek a nevüket és az esküvő dátumát íratják a poharakra. Az aktuális trendek szerint a egyszerűbb, lágyabb motívumok dominálnak – itt is megjelenik a kevesebb több elve. Ha a gravírozást választja, két lehetősége van, megveheti előre a poharakat és elviheti egy gravírozóhoz, vagy veheti ott helyben is. A legtöbb helyen előre elkészített mintákon meg tudják mutatni milyen lesz a kész pohár.

Egyszerű poharak 

Ha nem szeretne egyedi tervezésűeket, válasszon kész poharakat. A különbség csak annyi, hogy név és dátum nem fog szerepelni rajta, sem saját díszítés. A kész poharak általában csipke dekorációval vannak ellátva, vagy esetleg apró fehér rózsákkal.

Ruhák a poharakra 

Ha nem is felel meg mindenkinek, de a piacon fellelhetőek úgynevezett „ruhák” a poharakra. A vőlegény és menyasszonyi ruhába öltöztetett poharak különleges dekorációi lesznek az ünnepi asztalnak. Választhat már kész poharakat, a menyasszonynak fátyollal, a vőlegénynek cilinderrel. De vásárolhat poharat és rá öltözéket.