A 14:25 ÓRÁIG BEÉRKEZETT RENDELÉSEK 1 MUNKANAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA. BŐVEBBEN

Esküvői névtáblák, melyek nélkül nem teljes az esküvő!

Az esküvő szervezésénél sok apró részletre kell odafigyelni, hisz általuk lesz teljes az összhang. Az alaposan megtervezett részleteknek köszönhetően válik az esküvő napja, élete legszebb napjává. Az egyik legalapvetőbb dolog, amelyről nem szabad megfeledkezni az ülésrend. Ezen múlik, hogy a vendégek jól érezzék magukat, és a szeretteikkel, barátaikkal üljenek egy asztalnál. Az esküvői névtáblák segítségével elkerülhetőek a félreértések és a káosz. A vendégek számára segítségül szolgál, névtáblák segítségével mindenki könnyen megtalálja a helyét. Esküvői névtáblákat vásárolhat, de akár készíthet odahaza is.

39863-2_big-wdp3-04-s 

Elegáns névtáblák

Az esküvői névtáblákat össze kellene hangolni az esküvő további dekorációjával. A virág dekorációhoz is illenie kellene, akárcsak az asztal és a székek dekorációjához is. Az elegáns arany díszítéssel ellátott névtáblák megfelelnek bármilyen dekorációhoz – ráadásul a fehér-arany dekoráció manapság a legnépszerűbb. Egyszerű arany motívummal ellátott névtábla jó választás lehet, ha hagyományos esküvőt szeretne. Hasonlóan elegáns az ezüst virágokkal ellátott névtábla. A névtáblák tradícionális díszítő elemei a jegygyűrűk és szív. 

32981-1_big-ws6-02-s

Névtáblák kivágott díszítéssel

A névtáblák kivágott díszítéssel, szintén az elegánsak közé tartoznak. Összetett névtáblák, amelyeknél két féle minta közül választhat, a szív vagy a rozetta – már csak attól függ melyik illik jobban a dekorációhoz.  

Trendi névtáblák

Ha nem kedveli hagyományos dolgokat, és az esküvőjén is ki szeretne tűnni, akkor válasszon valami izgalmasat. Ha a dekorációhoz jobban illenek a modern, aktuális trendekhez illő névtáblák, amelyek stílusosak, akkor válassza az „édességek” elnevezésű névtáblánkat. Kitűnő választás fiatal párok számára, mivel a játékosságot és a fiatalságot jelképezik.

Névtáblák tartóval 

Az esküvői névtáblák nem csak összehajthatóak lehetnek, de olyanok is, amelyeket névtábla tartóba vagy akár a boros pohár szájára helyezhet. Ilyen például a szív alakú félig kivágott névtábla.

Könnyedén készíthet névtáblákat otthon is – elég, ha rajzlapot vesz elő, fehéret vagy színeset, díszítő elemeket, színes filctollakat. Ha a feltűnőbb díszítést kedveli, használhat kövecskéket, szalagok, masnikat.

Ne felejtse el a neveket felírni a névtáblákra – lehet kézzel írottan filctollal (fekete helyett használhat aranyat vagy ezüstöt), vagy akár nyomtatni is lehet a neveket a névtáblákra.