A 14:25 ÓRÁIG BEÉRKEZETT RENDELÉSEK 1 MUNKANAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA. BŐVEBBEN

Konfetti vagy rózsaszirmok?

Ha esküvőről van szó, millió dologra kell odafigyelni. Amellett, hogy a nagy napon tökéletesen kell festeni, rengeteg olyan apró részlet van, amiről gyakran megfeledkezünk. Ezek olyan részletek, amik fontos részei nagy napnak, általuk lesz tökéletes az esküvő, és mindenki kitűnően fog szórakozni. 

Rózsaszirmok vagy konfetti? 

A menyasszony számára a legfontosabb pillanat, amikor a szertartás végén kilép a templom kapuján. Azt a momentumot, mikor a lányból feleség lesz, emlékezetessé kell tenni. Az esküvő ezen szakaszát jellemzi a konfetti vagy a rózsaszirmok hintése. Ez az amerikai filmekből kivett szokás már- már esküvői hagyománnyá válik hazánkban is. Választhat, mit szeretne, hogy szórjon a násznép, konfettit vagy rózsaszirmokat. A rózsaszirmoknál lehetőség van élő vagy mű szirmok kiválasztására, illetve rengeteg féle színből válogathat. Ha inkább konfettit szeretne, válogasson a konfetti ágyúk közül vagy a klasszikus – gyémánt, szív vagy akár ajak formájú konfettik közül.    

big_TUKP40-008_06_S

Esküvői kitűzők

Az esküvői kitűzők hazánkban már régóta hagyományként vannak jelen. A násznép viseli őket. Az esküvői kitűzők készülhetnek élő virágokból, de lehetnek teljesen egyszerűek szalagból vagy akár fehér művirággal is díszítve. Gyönyörűen mutatnak például pici művirágok mini „tubusba” helyezve.

Fotós kellékek

Az esküvőn való fotózkodás, selfizés egyre népszerűbb hazánkban is. Egyik esküvőről sem hiányozhatnak a fotós kellékek. Házilag is elkészíthetőek, de ha időt szeretne spórolni, más fontosabb teendőkre, akkor akár rendelhet is. Az egyik legegyszerűbb kellék a We Do banner, amelyet helyezzen az esküvőn kijelölt fotó sarokba, és már fotózkodhat is alatta a násznép. Az ifjú pár magával viheti az esküvői fotózásukra, és akár a fejük fölé tartva is kiválóan mutat. További lehetőségek az „I love him” és „I love her” feliratú táblák, bajusz pálcikák, kalapok, ajkak. Ezeket a fotós kellékeket az esküvő után más eseményeken is használhatják.

22791-3_svadobne-papierove-tabulky

 

Ne feledkezzen meg a gyűrűpárnáról, amelyen a gyűrűket valakinek oda kell vinnie az oltár elé. Gyűrűpárna helyett akár gyűrűtartó dobozkát is választhat.