A 14:25 ÓRÁIG BEÉRKEZETT RENDELÉSEK 1 MUNKANAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA. BŐVEBBEN

Válassza ki a megfelelő színű esküvői dekorációt!

Ha esküvőt szervez, a dekoráció színének kiválasztását, ne hagyja az utolsó pillanatra, vagy a véletlenre. Ezen a különleges és megismételhetetlen eseményen szeretnénk, hogy minden tip-top legyen, ezért ügyelnünk kell az esküvői dekoráció színének kiválasztására is, mivel mindegyiknek megvan a maga jelentése, legyen az jó vagy kevésbé.

Az első dolog, amit a színekről tudni lehet, hogy meleg színek élénken, dominánsan, izgalmasan hatnak, ellentétben a hideg színekkel, azok nyugalmat árasztanak.

big_RPK22-081BR_04_S

Kék, zöld, rózsaszín

A kék a nyugalom, a harmónia színe. A rózsaszín az elégedettség és gondtalanság, a zöld pedig az egyensúly színe. Ha az esküvőn nyugodt, letisztult légkört szeretne teremteni, illetve a gondtalanságot is bele szeretné csempészni, akkor kombinálja a kéket a rózsaszínnel vagy a kéket a zölddel.  Ezek az élénk és friss színek kellemes, harmonikus hangulatot teremtenek. Válasszon inkább finomabb pasztell árnyalatokat.

Fehér és arany 

A menyasszonyok között jelenleg a legkeresettebb színek a fehér és az arany. A fehér a tisztaság, a rend, a kedvesség színe. Az arany a nemesség, a bőség és a fényesség színe. A fehér, mint a tisztaság szimbóluma, különösen a menyasszonyra jellemző szín. A két színt kombinálva kellemes, diszkrét ünnepi hangulatot teremthet. Ha különlegessé szeretné tenni ezt a színkapcsolatot, próbáljon meg hozzáadni egy harmadik színt – például rózsaszínt, kéket, bordót vagy más kontrasztos színt.

Ezüst, szürke

A szürke, illetve az ezüst monoton, semleges, sőt élettelen hatást kelt. Ajánlatos ezért élénk színekkel kombinálni. Ha ünnepi hangulatot szeretne teremteni, próbálja a fehéret, szürkét és ezüstöt összehangolni.

Piros, fekete

A piros szín a szerelem, a szenvedély, az érzelem és a dinamizmus szimbóluma. Az ellentéte a fekete, ami boldogtalanságot, negativitást, szomorúságot jelent. Még ha nem is alkalmas a fekete szín arra, hogy domináljon az esküvő dekorációjában, más színekkel való kombinációja ünnepélyesen hathat. Kiválóan mutat például az ezüsttel. A piros, mint domináns szín, szintén nem a legjobb választás, mivel agresszív hatást kelthet. A halványabb árnyalataihoz kiválóan illik krémszín.