A 14:25 ÓRÁIG BEÉRKEZETT RENDELÉSEK 1 MUNKANAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA. BŐVEBBEN

Esküvői program III. - játékok és versenyek az esküvői vendégek számára

Az esküvőn elsősorban az ifjú párnak kell jól éreznie magát (végül is az ő napjuk, nem?), de ne feledkezzünk meg a násznép szórakoztatásáról sem, mivel akkor lesz teljes a lagzi. Egyre nagyobb teret kapnak az egész vendégsereget foglalkoztató esküvői játékok és versenyek. Itt egy pár jó ötlet. 

Ping pong labda 

A ping pong labda játék kifejezetten pároknak való. A játék alap eszköze egy ping pong labda, vagy akár egy tojás. A páros nő tagja felvezeti a labdát a férfi nadrágja egyik szárán, és a másikon pedig le, hogy a labda kijöjjön. Az a páros nyeri a versenyt, akinek leggyorsabban sikerül felmutatnia a labdát. Egy viccesebb változata ennek a játéknak, ha tojással próbálkozunk, főleg ha nincs is megfőzve. 

Lufi fújás

Az egyik legismertebb lufis játék a lufi fújás, méghozzá addig míg ki nem pukkad. Egy pár önkéntes jelentkező kézbe kap egy lufit, amit addig kell fújni, míg ki nem pukkad, és ezt persze a lehető leggyorsabban. Akinek leghamarabb kipukkad a lufija, az nyert. 

Lufi durrantás

A lufi durrantó verseny egy ismert lufis játék. A versenyzők lábához egy zsineggel hozzáerősitik a felfújt lufit. A feladat az, hogy az ellenfél lufiját minél ügyesebben kipukkasszák, de közben a sajátjukra is vigyázni kell. Az nyer, akinek utoljára épen marad a lufija. Egy másik változata ennek a lufis játéknak, hogy a lufikat a derékra kötözik, és úgy kell leülni vele egy székre, hogy az minél hamarabb kipukkadjon. Akinek elsőként sikerül a lufiját kidurrantani az nyerte a feladatot. 

Sütievő verseny

Ennek a versenynek többféle változata lehet, attól függően mi kerül a tányérra. Az alapja az étel, és a lehető legtöbb falatozni vágyó versenyző. A versenyzők számára készülhet kalács, torta vagy bármilyen más étel. A cél, hogy minél hamarabb elpusztítsák a tányér tartalmát. Az a nyerő, akinek elsőként ürül ki a tányérja. 

Szalvéta

A szalvéta játék egy nagyon egyszerű verseny párok számára. A páros férfi tagja helyet foglal egy széken, és az ölébe terít egy papírszalvétát. A hölgyet az ölébe ülteti, akinek a kezét nem használva kell minél jobban összegyűrnie a szalvétát. Az a páros nyeri a versenyt, akinek a leggyűröttebb lesz a szalvétája.