A 14:25 ÓRÁIG BEÉRKEZETT RENDELÉSEK 1 MUNKANAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA. BŐVEBBEN

Válogasson lufikat szülinapra, esküvőre vagy más eseményre

Szülinapi ünnepséget vagy esküvőt szervez, és nem tudja eldönteni milyen lufi lenne a megfelelő? Következő cikkünk segítséget nyújthat a lufik kiválasztásában.

Szülinapi lufik színes skálája

A szülinapi buli elengedhetetlen kellékei léggömbök. Nincsenek semmiféle szabályok hogyan válogassunk, azonban pár jó tanáccsal szolgálhatunk. A szülinapi party színéhez illő lufikat válasszunk. A férfiak számára nincsen kifejezetten előírt szín. Ha az ünnepelt kedvenc színének árnyalatait válassza a dekorációhoz, biztos sikerre számíthat, vagy akár pasztellszíneket is választhat. A hölgyek a telt színeket kedvelik, a rózsaszínt és a pirosat. A gyermekek maximálisan meg lesznek elégedve, ha élénk színű lufikkal díszítik a szülinapi bulit. Az ideális választás a mix színű lufi csomag.  

A szám formájú fólia lufik biztosítják, hogy senki ne feledkezzen meg arról, hány éves az ünnepelt. Ezek a lufik levegővel felfújva, akár pár hónapig is megtartják a formájukat, így az ünnepelt sokáig emlékezni fog a születésnapi ünnepségére. Ha ránéz, eszébe jutnak az ünnepség legemlékezetesebb pillanatai. Minden kisgyermeket garantáltan le vesz a lábáról bármelyik mesehős formájú lufi, legyen az Minyon, Hello Kitty vagy Maja, a méhecske. Széles választékunkban megtalálja őket is.

Minden szülinapi vendég számára eredeti élményt nyújtanak a LED lufik vagy a szülinapi lufik, amelyekre filctollal ráírhatók a személyes jókívánságok. Manapság ezek az ünnepségek nagy népszerűségnek örvendenek a közösségi oldalakon egyaránt.

Szív alakú, vagy elegáns esküvői lufik

Vannak olyan események az életünkben, amelyek több figyelmet érdemelnek, mint a többi. Az egyik legnagyobb ilyen esemény az esküvő. Az esküvői lufiknak nincsenek különleges tulajdonságaik, lehetnek klasszikus formájúak vagy szív alakúak, színesek vagy akár felirattal ellátott lufik is. Az esküvői díszítéshez jobban megfelelnek a világos árnyalatok, vagy az elegánsan ható pasztell lufik, amelyek az alacsony árral ellentétben kiváló európai minőségűek. A pompázatos esküvői dekorációhoz valószínűleg nem a játékboltban talál megfelelő lufikat. Esküvőre is kiválóan megfelelnek az eredeti lufikra írt személyes gratulációk.

Reméljük, hogy ez a kis vásárlási útmutató segít a döntésben, és olyan lufikat fognak választani kínálatunkból, amelyekkel maximálisan meg lesznek elégedve.