A 14:25 ÓRÁIG BEÉRKEZETT RENDELÉSEK 1 MUNKANAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA. BŐVEBBEN

Esküvői zeneajánló I.

A nyitótánc az esküvő egy különösen varázslatos része nem csak a menyasszony és a vőlegény, de a vendégek számára egyaránt. A nyitó tánc az ifjú pár első próbája, hogy megmutassák miként tudnak együttműködni és mennyire vannak egymásra hangolva, és egyben az esküvő legmeghatóbb momentuma is. Megtalálni a megfelelő kísérő zenét nem könnyű. A férfiak általában passzív megfigyelők ebben a témában, amellyel a hölgyek nehezen békélnek meg. De van a másik véglet, akik szívesen bekapcsolódnak a zeneválogatásba, vagy akár táncórára is jelentkeznek. A kiválasztott dal végigkiséri majd a közös élet fontos pillanatait. Nahagyják a zeneválasztást a véletlenre vagy a DJ-re, válasszák ki előre a megfelelőt. A következőkben ajánlok egy pár dalocskát a kedvenceim közül.

Előre szólok, hogy nem szeretem a modern dinamikus és az előre megtervezett koreográfiát, inkább a kellemes romantikus dalokat kedvelem, amelyek tele vannak érzelemmel és szerelemmel.

wedding_dance

 

  1.      Roy Orbison  – OH, MY LOVE, MY DARLING (Ghost)

A legendás dal, a legendás Ghost filmből, amelyet mindenki ismer. Legalább egyszer biztosan megnézték a párjával a Ghost című filmet, és együtt sírtak rajta. Nem tudok elképzelni romantikusabb zenét a nyitótánchoz, mint ezt az érzelmekkel teli dalt, amely az örök szerelemről szól. Ha kifejezetten romantikus páros, akkor válasszák ezt a lassú, romantikus dalt.

                                                                                  

 

  1.      Richard Marx – RIGHT HERE WAITING

Az egyik kedvenc romantikus dalocskám, amelyiket körbe-körbe képes vagyok hallgatni, ha éppen romantikus hangulatom van. Jó választás lehet, legalábbis számomra. A következő szerelemmel átitatott romantikus dal az őrült szerelemről szól. Mi szebbet súghat a párja fülébe ebben a varázslatos pillanatban, minthogy örökké együtt? Szerintem mindent elárul!

                                                                                 

 

  1.      Bon Jovi – ALWAYS

A következő romantikus lassúzó tele érzelemmel, őszinteséggel és szerelemmel. Az örökké, a szó, amelyet gyakran emlegetnek az esküvőn, amit komolyan is kell venni. A dal, amely az igaz és örökkön-örökké tartó szerelemről szól, jóban és rosszban, kiváló választás azok számára, akik hozzám hasonlóan romantikus lelkűek.

 

                                                                               

 

  1.      Extreme – MORE THAN WORDS

Ismerik? Nem ismerik? Biztosan rájönnek, csak le kell játszani. Egy klasszikus, bár igaz, hogy kicsit élénkebb, lendületesebb, de kifejezetten romantikus, tele érzéssel és szerelemmel. A szerelem tettekkel való bizonyítása a legfontosabb egy kapcsolatban, erről is szól a dal. Ezért is lehet kitűnő választás a nyitótánc zenei aláfestéseként. Hallgasson bele, hátha éppen ez fog megtetszeni.

                                                                               

 

  1.      Robbie Williams – ANGELS/ SHE’S THE ONE

Robbie Williams egy örök klasszikus, ami a nyitótáncokat illeti. Rengeteg esküvőn elhangzanak a nótái, mivel szívhezszólóak, romantikusak, a szöveg szerelemmel és érzelmekkel teli. Dalok a szerelem kereséséről, megtalálásáról, a hűségről, arról, hogy ő az igazi. Ha nem is választja a nyitótánchoz, de az este során bizonyára felcsendül nem is egy dala, amelyre akár szüleivel együtt táncol majd. 

 

                                                                               

                                                                               

 

  1.      Kelly Family – I CAN’T HELP MYSELF

Tudja melyik az a dal, amelyik minden esküvőn hallható? Hát, pontosan ez. Számomra az egyik legkedvesebb dal, amely szép emlékeket idéz. A dal, amely egyszerűen kifejezi " Szeretlek, és akarlak téged! " A legfontosabbat, ami kell, hogy jellemezze a házasságot. Súgja milliószor párja fülébe a közös tánc közben, akár erre a dalra táncolva.