A 14:25 ÓRÁIG BEÉRKEZETT RENDELÉSEK 1 MUNKANAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA. BŐVEBBEN

Esküvői zeneajánló II.

Az első cikkben a klasszikus esküvői dalokról volt szó, amelyeket biztosan minden esküvőn hallani lehet. De maradjunk a romantikánál, és nézzük azokat a dalokat, amelyek nem hangzanak el minden második (csak minden harmadik) esküvőn. Lehetséges, hogy az alábbi zeneajánló listáról magával ragadja egy vagy akár több nóta is, és a nyitótáncához kiválasztja zenei aláfestésként.

couple-dancing-with-guests-clapping-in-background-186764087-58a4b5be3df78c4758da7002

 

  1.      Ron Pope – A DROP IN THE OCEAN

Ehhez a dalhoz nagyon erős érzelmi kötődésem van. Kellemes élményeket idéz számomra. Romantikus dal, miközben nyugodtan és kényelmesen lehet lassúzni és szerelmes szavakat súgni a másik fülébe. Olyasmit például, hogy a menyországot jelented nekem, ahogy a dalban is elhangzik. Vagy hogy egymás nélkül mit sem értek. Lehet ennél romantikusabb? Nem nagyon.

 

                                                                                

 

  1.      John Legend – ALL OF ME

A következő dal a szívügyem, amelyhez különleges érzelmi kötődésem fűz (igen, mert romantikus lelkű vagyok).  Első hallásra melankólikusnak tűnhet, de ha figyel a szövegre és felveszi a ritmusát, biztosan beleszeret. Mikor mondja el neki, hogy szereti minden hibájával együtt, ha nem a nagy napon? 

 

                                                                               

 

  1.      Ron Pope – PERFECT FOR ME

Ahogy a lista első dala is tükrözi, Ron Rope és dalai személyes kedvenceim. Ez a dalocska is nagy jelentőséggel bír számomra, és az életem egyik szakaszát jellemzi. A lassú ritmusú romantikus dal kiváló nyitótánc zene. Az egyszerű és szívhez szóló szöveg pedig rávilágít arra, hogy te vagy nekem a tökéletes választás, köszönöm, hogy megtaláltalak, hisz egymásnak lettünk teremtve. 

 

                                                                             

 

  1.      James Morrison – YOU GIVE ME SOMETHING

A következő romantikus dal, már egy kicsit pörgősebb, de így is kiváló választás lehet a nyitótáncra. A dal is azt mondja, hogy a mindenséget jelentitek egymásnak, és együtt kell lennetek. Hallgasson bele, és képzelje magát fehér esküvői ruhába. Jól hangzik, ugye?

 

                                                                             

 

  1.      BoysLikeGirls ft. Taylor Swift – TWO IS BETTER THAN ONE

A dal címe manapság már nem tabu, mindenki tudja és legalább egyszer átélte életében. A dal a kapcsolat első szakaszáról szól, kellemes ritmusú, nem túl gyors, tele érzelemmel, amelyre kényelmesen táncolhatnak. Ha nem ismeri, hallgassa meg és biztosan beleszeret az első hallás után. 

 

                                                                           

 

  1.      Christina Perri – A THOUSAND YEARS

A következő dal, amely gyönyörű emlékeket ébreszt bennem. Már a címből következtethetünk, hogy legalább annyira romantikus lesz, mint az előzőek. Lágy, romantikus és szerelemmel teli szöveg a hűségről és az ezer évig tartó szerelemről. Legalább. Hallgassa végig és merüljön el benne. Bizonyára rá fog jönni, hogy kitűnő választás az esküvői nyitótánchoz.