A 14:25 ÓRÁIG BEÉRKEZETT RENDELÉSEK 1 MUNKA NAPON BELÜL KERÜLNEK KISZÁLLÍTÁSRA. bővebben

Hélium 30 lufi felfújásához

Kód: 41/IBA 41/- 3 41/- 4 Kérjük, válasszon változatot
Top
Márka: HeliumKing
12 990 Ft 13 490 Ft 13 690 Ft 12 990 Ft-tól
Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
Változat
Várható kézbesítés:
13.12.2022 13.12.2022 13.12.2022 Kérjük, válasszon változatot

6,8 liter palackozott hélium 30 Balloon Time lufi felfújásához

Részletes információ

Termék részletes leírása

6,8 liter palackozott hélium 30 Balloon Time lufi felfújásához

Ez a hélium palack 6,8 LITER gázt tartalmaz, mellyel 30 darab, 22,5 cm átmérőjű lufit, vagy a kínálatunkban megtalálható bármelyik Air Swimmers léggömböt fel tudja fújni. A klasszikus latex lufi a héliummal történő felfújást követően 1 - 4 óráig képes repülni, a fólia lufik kb. 7 napig. A zselé segítségével a latex lufik több, mint 6 órán át is képesek a levegőben maradni. Általában az Air Swimmers léggömbök megközelítőleg 30 napig képesek a levegőben repülni, azonban az ebben a palackban levő hélium a léggömbök repülésének köszönhető örömét néhány hónappal hosszabítja meg. A hélium ezen csomagolása az utántöltéshez 3 - 6 hónapig is kitart.

Ez a léggömb hélium a levegőben és a földön is sok szórakozást tartogat az Ön számára. A hélium színtelen, nem éghető, szagtalan és ízetlen gáz, mely az egészségre és a környezetre teljesen ártalmatlan. Segítségével léggömböket fújhat fel vagy megváltoztathatja hangszínét.

Ez a palackozott hélium praktikus és egyszerűen hordozható. A palack egyszer használatos, nem visszaváltható, de újrahasznosítható. A megmaradt hélium könnyen raktározható és a későbbi felhasználásig eltehető.

  

  • A csomagolás tartalma: egyszer használatos hélium palack szeleppel ellátva
  • A palack térfogata: 6,8 liter
  • A palack méretei: 24,5 x 43 x 25 cm
  • Tömege: 2,48 kg
  • A hélium palack egyszeri használatra való, nem lehetséges újra megtölteni
  • A hélium palackhoz csomagolt lufik mérete 30 cm.

 

                                   

 

 

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Hélium, Happy Birthday ünnepség Party dekorációk, Gyémánt ünnepség Party dekorációk, Egy nap Párizsban ünnepség Party dekorációk, Dínó tesó Party dekorációk, Arany ünnepség Party dekorációk, Ariel (A kis hableány) Party dekorációk, Baby Shark Party dekorációk, Boldog születésnapot ünnepség Party dekorációk, Casino ünnepség Party dekorációk, Csillogó rózsaszín ünnepség Party dekorációk, Csillogó arany ünnepség Party dekorációk, Aloha ünnepség Party dekorációk, Hello Kitty Party dekorációk, Hello Pets Party dekorációk, Hercegnők Party dekorációk, Party dekorációk, Így neveld a sárkányodat Party dekorációk, Jégvarázs Party dekorációk, Katicabogár Party dekorációk, Kisvakond Party dekorációk, Labdarúgás Party dekorációk, Llama Party dekorációk, Lego Party dekorációk, Léggömb ünnepség Party dekorációk, Lovak Party dekorációk, Mancs őrjárat Party dekorációk, Közlekedési eszközök Party dekorációk, Mása és a medve Party dekorációk, Movember ünnepség Party dekorációk, Méhecske Party dekorációk, Mickey mouse Party dekorációk, Minecraft Party dekorációk, Minnie Mouse Party dekorációk, Minyonok Party dekorációk, My little pony Party dekorációk, Party - konfettis Party dekorációk, Pasztell ünnepség Party dekorációk, Peppa malac Party dekorációk, Pizsihősök Party dekorációk, Pókember Party dekorációk, Pöttyös ünnepség Party dekorációk, Repülős ünnepség Party dekorációk, Sam a tűzoltó Party dekorációk, Shimmer and Shine Party dekorációk, Spongyabob Party dekorációk, Star Wars Party dekorációk, Super Mario Party dekorációk, Szenilla nyomában Party dekorációk, Színes születésnap ünnepség Party dekorációk, Születésnap - fiú Party dekorációk, Születésnap - lány Party dekorációk, Thomas a gőzmozdony Party dekorációk, Tini nindzsa teknőcök Party dekorációk, Toy story Party dekorációk, Trollok Party dekorációk, Unikornis Party dekorációk, USA ünnepség Party dekorációk, Verdák Party dekorációk, Vidám születésnap ünnepség Party dekorációk, Woodland Party dekorációk, Batman Party dekorációk, Fekete-fehér ünnepség Party dekorációk, Rajzfilmek Party dekorációk, Harry Potter Party dekorációk, Barbie Party dekorációk, Bosszúállók Party dekorációk, Disney Party dekorációk, Hamupipőke Party dekorációk, Bambi Party dekorációk
TOP: Party dekorációk
Ezt a mezőt ne töltse ki:
PG Szerző Gábor 23.9.2022 13:42
Szintén mi is 30 darab lufi felfújásához vásároltunk palackot. Vásároltunk egy 46 cm-es Happy Birthdayes lufit is. Ebbe a leírások szerint kb. 2 darab 22,5-ös lufi felfújásához szükséges hélium kell. Tehát maradt még kb. 28 darab lufi felfújásához hélium. Sajnos csak 11 darabot sikerült ezek után felfújni.Ezt nem negatívumként írom, hanem hogy ha valaki normál méretű lufikat vásárol, amiket a rendezvényeken osztogatni szoktak, akkor az ne 30 lufira való hélium palackot vásároljon.
Válasz
H Szerző Válasz 23.9.2022 14:26
Kedves Gábor, nagyon szépen köszönjük, hogy megosztotta velünk a tapasztalatát. Ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és biztosan orvosoljuk a problémát,
I Szerző 21.9.2022 15:19
"30 lufi felfújásához" így van hirdetve, ezzel szemben 14db lufit lehetett vele felfújni. A reklamációt az ügyfélszolgálat először azzal utasította el, hogy biztos rosszul tartjuk a szelepet, majd másodszor azzal, hogy a lufit nagyobbra fújtuk.
Válasz
H Szerző Válasz 22.9.2022 14:43
Kedves István, biztosíthatom Önt, hogy amint megérkezett a reklamációja – komolyan vettük, és foglalkoztunk vele. A hélium palack használatát azért írtam le Önnek, és kértem, hogy próbálja ki ezek utasítások szerint, mivel a videóban láttotak szerint nem használta helyesen a palackot. De nem utasítottam el a reklamációját. A termékleírásban szerepel, hogy ezzel a 30 – as palackkal 30 drb 22,5 cm átmérőjű lufit lehetséges felfújni, ha ennél nagyobb méretre fújja a lufit, természetesen nem lesz elegendő a hélium. A 30 – as hélium palackhoz csomagolt lufik mérete 30 cm, tehát érthető, hogy nem tudott 30 darab lufit felfújni.
LA Szerző helium 50 palack 15.12.2018 19:48
a kiszállított ballon üres volt
Válasz